torsdag 22 juli 2010

Bra badplats är viktigt

Den här sommaren har ju verkligen bjudit in till bad, lek och sol. Jag har försökt se tillbaka några år och kan inte helt minnas att det skulle varit så här ihärdigt bra väder så många dagar i sträck som det varit nu sedan midsommar (i princip).

Jag och barnen har testat 10 olika badplatser ungefär, och av alla dessa är den som är på bilden nedan absolut min och barnens favorit. Egentligen är det jätteenkelt....det är sandstrand, bryggan går i vinkel och skapar ett överblickbart område, alla 3 kottarna kan bada (och pappa med såklart) samt att även när det blir mkt folk så har man chans att se sina barn.

Det är förvisso mälaren men tack vare värmen har det varit jätteskönt vatten att bada i. Har inte provat kiosken iår, men antar att deras glass / kaffe smakar lite samma som på andra ställen.

Badet heter Ådö, ligger 6-7km utanför Bro. Björkviks Camping är just i samma område så vill man kan man hyra sig en stuga här. Kanske låter tramsigt för oss som bor just 20min bilresa bort, men det är ju om man känner för det...ändå att komma bort hemifrån liksom.





Well, that´s all for today my friend...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar